FONTOS HÍREINK, AKCIÓK! IRATKOZZ FEL HÍRLEVELÜNKRE!

VPS szerver bérlés

Ha már a megosztott webtárhely nem elég. Válaszd ki azt a vps erőforrást amire szükséged van.

VPS1INTEL

1 Mag Intel + 2 GB RAM + 20 GB SSD Tárhely + Korlátlan adatforgalom. Havi vagy éves fizetés választható. A feltüntetett árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. Választható operációs rendszerek, adatmentés stb...a megrendelés után az admin felületre belépve beállíthatod. Most csak a hardware-t kell kiválasztanod!

VPS2AMD

2 Mag AMD + 2 GB RAM + 40 GB SSD Tárhely + Korlátlan adatforgalom. Havi vagy éves fizetés választható. A feltüntetett árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. Választható operációs rendszerek, adatmentés stb...a megrendelés után az admin felületre belépve beállíthatod. Most csak a hardware-t kell kiválasztanod!

VPS2INTEL

2 Mag Intel + 4 GB RAM + 40 GB SSD Tárhely + Korlátlan adatforgalom. Havi vagy éves fizetés választható. A feltüntetett árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. Választható operációs rendszerek, adatmentés stb...a megrendelés után az admin felületre belépve beállíthatod. Most csak a hardware-t kell kiválasztanod!

VPS2INTEL8

2 Mag Intel + 8 GB RAM + 80 GB SSD Tárhely + Korlátlan adatforgalom. Havi vagy éves fizetés választható. A feltüntetett árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. Választható operációs rendszerek, adatmentés stb...a megrendelés után az admin felületre belépve beállíthatod. Most csak a hardware-t kell kiválasztanod!

VPS3AMD

3 Mag AMD + 4 GB RAM + 80 GB SSD Tárhely + Korlátlan adatforgalom. Havi vagy éves fizetés választható. A feltüntetett árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. Választható operációs rendszerek, adatmentés stb...a megrendelés után az admin felületre belépve beállíthatod. Most csak a hardware-t kell kiválasztanod!

VPS4AMD

4 Mag AMD + 8 GB RAM + 160 GB SSD Tárhely + Korlátlan adatforgalom. Havi vagy éves fizetés választható. A feltüntetett árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. Választható operációs rendszerek, adatmentés stb...a megrendelés után az admin felületre belépve beállíthatod. Most csak a hardware-t kell kiválasztanod!

VPS4INTEL

4 Mag Intel + 16 GB RAM + 160 GB SSD Tárhely + Korlátlan adatforgalom. Havi vagy éves fizetés választható. A feltüntetett árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. Választható operációs rendszerek, adatmentés stb...a megrendelés után az admin felületre belépve beállíthatod. Most csak a hardware-t kell kiválasztanod!

VPS8AMD

8 Mag AMD + 16 GB RAM + 240 GB SSD Tárhely + Korlátlan adatforgalom. Havi vagy éves fizetés választható. A feltüntetett árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. Választható operációs rendszerek, adatmentés stb...a megrendelés után az admin felületre belépve beállíthatod. Most csak a hardware-t kell kiválasztanod!

VPS8INTEL

8 Mag Intel + 32 GB RAM + 240 GB SSD Tárhely + Korlátlan adatforgalom. Havi vagy éves fizetés választható. A feltüntetett árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. Választható operációs rendszerek, adatmentés stb...a megrendelés után az admin felületre belépve beállíthatod. Most csak a hardware-t kell kiválasztanod!

VPS16AMD

16 Mag AMD + 32 GB RAM + 360 GB SSD Tárhely + Korlátlan adatforgalom. Havi vagy éves fizetés választható. A feltüntetett árak az ÁFÁ-t nem tartalmazzák. Választható operációs rendszerek, adatmentés stb...a megrendelés után az admin felületre belépve beállíthatod. Most csak a hardware-t kell kiválasztanod!